Through My Glasses

IsaDora - Boho Baroque kollekció - A tökéletesség

2016. december 03. - bnagyreka

Sziasztok!

img_1707.JPGAz IsaDora márka termékeiről már régebben is írtam nektek, most viszont újra lehetőségem nyílt tesztelni pár új terméküket, amelyek egytől-egyig tökéletesek. Nem túlzok, ha azt mondom ez a kedvenc márkám, mert valóban nem tud mellé lőni. Csakis magas minőségű,  illatanyag-mentes, klinikailag tesztelt termékeket forgalmaznak.
Az idei karácsonyi kollekciójuk a Boho Baroque nevet kapta. Ebben szezonban általában a sötét ajkak dominálnak, így erre kiéleződött ez az ünnepi összeállítás is. img_1721.JPGA LIP DESIRE ajakrúzsokkal biztosan nem nyúltok mellé, ha ebben az időszakban ezeket viselitek. Rendkívül krémes, és könnyű a termék formulája, ez által pár másodperc alatt felvihető a szájra. Én alapvetően a matt rúzsokat szeretem, de mégis kinek kell az ünnepi csillogásban a matt, ha ragyogóvá tehetjük az ajkainkat? 
A precíz felvételt a különlegesen kialakított rúzshegy teszi lehetővé, roppant könnyű vele dolgozni.img_1704.JPGGyönyörű intenzív színek ezek, amelyek teltebbé és puhábbá varázsolják az ajkakat.  Három árnyalatban találjátok meg őket; a 68-as Rum Raisin, 70-es Baroque Red és a 72-es Purple Pum.
A Rum Raisin egy sötét, extravagáns szín, ami szerintem felidézi a Barokk hangulatát. Nem egy hétköznapi viselet, de tündökölni lehet vele egy karácsonyi bulin vagy szilveszterkor.
A Baroque Red egy letisztult, elegáns piros, amit bármikor bárhol viselhettek, hiszen a hétköznapi szürkületet feldobja, egy karácsonyi partyn pedig felhívja magára a figyelmet.
A Purple Plum egy kicsit világosabb lilás árnyalat mint a Rum Raisin, ez is egy könnyed szín, ami szintén magára vonzza a tekinteteket.img_1706.JPGMost hogy leírtam róla szinte majdnem mindent, az utolsó és legfontosabb jellemzője következik. Tartós? Igen tartós rúzsok, tehát nem kell félni az ünnepek alatt hogy a vacsora vagy party alatt lekopik ajkunkról a varázs, hiszen akár egy estén át is tündökölhetünk benne.
Ára:4990.-img_1697.JPG

Mi az ami még nem maradhat el a szezonból? A csillogás. Ehhez tökéletes a FACE SCULPTOR Strobing paletta. Egyszerű letisztult csomagolást kapott, az aranyozott rúzsok mellett, így a karácsonyi hangulatot annyira nem tükrözi. Ami jó benne, hogy elég nagy a mérete, így nagyobb ecsettel is könnyű benyúlni bármelyik pan-be. Három meleg, egymással harmonizáló púdert tartalmaz, amelyek lágy, természetes csillogást adnak a bőrnek mindemellett nem porzanak és jól pigmentáltak.img_1720.JPGAz első árnyalat ez összes többihez képest egy kicsit hidegebb pezsgős árnyalat, a második aranybézs míg a harmadik pedig rózsaarany. Az én világos bőrömhöz a két utóbbi még bronzosítónak is tökéletes. Szépen lehet vele formázni az arcot, finoman kiemeli annak éleit, egyszerűen minden megvan benne ami kell. Azt hiszem megvan az új kedvenc highlighter palettám, bár a mérete miatt nem egy "utazós" termék.  
Akár jó ajándék is lehet a fa alá bárkinek.

Ára: 9990.-

Az összes terméket a Douglas parfüméria üzleteiben tudjátok beszerezni, alig várom már az újabb és újabb kollekciókat az IsaDora-tól.

Réka

A bejegyzés trackback címe:

https://bnagyreka.blog.hu/api/trackback/id/tr2612018881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása