Through My Glasses

O'bag őrület

2016. június 28. - bnagyreka

Sziasztok!

Most  egy számomra nagyon kedves témával jelentkezem nektek. Fél éve hallottam először az O'bag-ről. Először nem értettem hogy miért rajonganak egy gumi táskáért annyian, ami úgy néz ki mintha a strandra mennénk vele. Na igen...

obag.jpg
Aztán egyre több embernél láttam, egyre trendibb lett, gondoltam belépek facebookon egy Obag-es csoportba, ahova naponta kerültek fel a táska különböző egyedi variációi. Minél tovább lapozgattam az oldalt, annál jobban beszippantott engem is ez az őrület. 
Ezek a kis gyönyörűségek Olaszországból indultak a Full spot divatmárka által 2009-ben. Több országban is találkozhatunk vele, de a legnagyobb rajongói közönséggel a magyar boltok, illetve az oldal rendelkezik.

obag2.JPG

A táska anyaga etilén-vinil-acetát, rövidebben EVA. Ellenáll az UV sugárzásnak, alacsony hőmérséklet esetén erős, nem jelentkeznek rajta repedések, tartja a formáját mindemellett nem rendelkezik semmilyen szaggal.

Ebből már is következtethetünk arra hogy miért vált ilyen népszerűvé. Praktikus, bírja a strapát, könnyen le lehet tisztítani, akár egy fehér táskával is beújíthatunk, hiszen egy nedves kendővel pár perc alatt eltávolíthatjuk róla a koszt. 

obag_1.jpg
Az egyik facebookos csoportban egy anyuka írta "kisfiam szerint ez a felnőttek legója".Ezzel a kijelentéssel én teljesen egyet értek. Akárhogyan variálhatjuk kiegészítőnket, mivel mi magunk választhatjuk ki hozzá a testet, fület,  gallért és a belsőt. Olyan összeállításban amilyenben csak szeretnénk. Akár egy testből is alakíthatunk nyári vagy téli darabot. Rengeteg mintás belsővel találkozhatunk a boltokban, sokan egyedi darabokat is varrnak. 
Ha téliesíteni szeretnénk táskánkat, akkor már szőrme gallért is lehet rá venni. 
Annyi variációja létezik az O'bagnek amennyit csak akarunk. Mindenki a saját egyéniségére formálhatja.

img_20160628_133136.jpg

Több fajta testtel is találkozhatunk, de a legnépszerűbb a Mini és a Classic változata. Általában egy ilyen táska 24000 Ft-ról indul, tehát nem az olcsó darabok közé tartozik.
Nekem egy Mini-t sikerült beszereznem, ezüst füllel és jelenleg várok hozzá a belsőre, ami hamarosan megérkezik hozzám.

Minden korosztály számára tökéletes választás egy ilyen darab. Több anyuka is mondta, hogy kisgyerek mellett nagyon praktikus, hiszen a Classic változatában sok dolog elfér és ha a gyerek összefogdossa a kis koszos mancsával nagyon könnyű megtisztítani, van aki pelenkázó táskának használja.
Fiatalok körében is megállja a helyét, iskola táskának is szerintem simán elmegy, beleférnek a tankönyvek, nem reped meg az anyag. Szerintem fesztiválra, vagy hosszabb utazásra is lehet vinni magunkkal.
Akár elegánsabb ruhához, akár sportos szetthez is használhatjuk hiszen rajtunk áll mit hozunk ki belőle.

Letisztult, egyedi, praktikus. Ez minden amire szüksége van egy nőnek táska választáskor, nem igaz?

Remélem tetszett ez a bejegyzés és nektek is sikerült beleszeretnetek az O'bag-be.
Réka



A bejegyzés trackback címe:

https://bnagyreka.blog.hu/api/trackback/id/tr768844438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása