Through My Glasses

Hol vannak a nagy szerelmek?

2017. szeptember 29. - bnagyreka

Manapság egyre ritkább, hogy egy olyan párkapcsolatról hallok, ahol tényleg minden jól működik. Sőt, bevallom őszintén egyre kevesebbet hallok párkapcsolatokról. 
Mikor volt az hogy utoljára randira mentél? Randiznak még ma egyáltalán az emberek, vagy mindenki az ágyban köt ki? 635954851695405185-334837049_art.jpgA legtöbben inkább a könnyebb, egyszerűbb utat választják. Nem mennek bele a kapcsolatokba, csak élvezik annak a jó részét.. Mert valljuk be, együtt lenni valakivel, az mindig áldozatokkal és lemondásokkal jár. Mert akkor már figyelned kell a másikra, meg kell hallgatnod, foglalkoznod kell vele, találkoznod kell vele, segíteni kell neki ha arra kér és még sorolhatnám. Ennél viszont sokkal könnyebb, ha csak éjszakákra, esetleg EGY éjszakára találkozol az illetővel, aztán eltűnsz, és máris egy gonddal kevesebb, de te, TE jól jártál, hiszen megkaptad amit akartál. a-szakitas-amibe-belehalunk-idovel-megis-megeri_b10a87ff3161d4aec3926902add6470b.jpgRengeteg testi kapcsolat alakul ki így, de annál kevesebb lelki. Időt sem adunk magunknak,  hogy megismerjük a másikat, ezáltal pedig esélyt sem hogy szerelem alakuljon ki. 
Egyre bizonytalanabbak vagyunk egymással szemben, hiszen sosem tudhatjuk hogy a másik fél mikor lép le, mikor dönt úgy, hogy neki elég volt. Annyian átverik a leendő éjszakai partnerüket, előadják magukat, hitegetnek, majd eltűnnek végleg, se puszi se pá, csak többet már nem reagál az üzeneteidre és olyan mintha soha nem is lett volna.
Hol van az az idő, amikor az emberek randiztak, időt adtak egymásnak és volt tartásuk? Amikor nem félve vágtál bele az ismerkedésbe, mert tudtad hogy nem csak az éjszakákról fog szólni az egész?
Hol vannak azok az igazi nagy szenvedélyes szerelmek? 

Mi már nem szerelmesek, csak egymás szeretői vagyunk...

 

képek: www.stylemagazin.hu
         www.hazipatika.com

A bejegyzés trackback címe:

https://bnagyreka.blog.hu/api/trackback/id/tr8512910200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása