Through My Glasses

Dúsabb Ívelt Pillák - 2 in 1 szempillaspirál - IsaDora

2017. szeptember 07. - bnagyreka

Egy nő mindig vágyik a gyönyörű, dús, hosszan ívelt pillákra, de ennek eléréséhez nem könnyű feladat megtalálni a megfelelő szempillaspirált. Én viszont bátran tudok nektek egy olyan terméket ajánlani, amitől leesik az állatok.

Idén ősszel az IsaDora egy új nagyszerű szempillaspirállal rukkolt elő, aminek kialakításába csempésztek egy kis csavart isimg_2006.jpgA Stretch Lash Mascara csomagolása engem nagyon megfogott, nagyon tetszik rajta a pirosból feketébe való színátmenet, illetve kiemelném hogy masszív. Elég sokat hordtam magamnál a táskámban, sőt még Bulgáriát is megjárta velem, és egy kicsit sem kopott meg a borítása. 
Akkor most rátérhetünk az apró kis csavarra, ami a kialakítását illeti. A kefe mérete állítható, de mint más termékeknél, itt nem csak a kefe mérete, hanem a sörték sűrűsége is szabályozható a kupak tekerésével. img_2007.jpgHa teljesen kitekerjük akkor azzal egy hosszabb, ritkább sörtékkel rendelkező kefe fejet kapunk, amivel nagyszerűen tudjuk dúsítani,hosszabbítani illetve elválasztani egymástól a pilláinkat, ez tökéletes a hétköznapokra. A rövid, sűrű sörtéjű kefével pedig extra dúsítást, nagyon intenzív hatást tudunk elérni, amit inkább egy esti bulihoz érdemes használni. fullsizerender_1.jpgIntenzív a festék, akár egy réteggel is gyönyörű hatást tudunk elérni a pilláinkon. Elég tartós, viszont könnyen kenődik, így érdemes rá figyelni napközben, de alapvetően csodás végeredményt varázsol, hatalmas lesz tőle az ember tekintete. 
Négy különböző árnyalatban találjátok meg: Dark Brown, Dark Blue, Burgundy és Black
A Douglas parfüméria üzleteiben, vagy a douglasshop.hu oldalon tudjátok megvásárolni 4900 Ft-ért.

A bejegyzés trackback címe:

https://bnagyreka.blog.hu/api/trackback/id/tr6412809390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása