Through My Glasses

L'oréal és Maybelline Újdonságok

2016. július 13. - bnagyreka

Sziasztok!

Most egy újdonságos poszttal készültem nektek. Nem régóta kaphatók a drogériákban a Maybelline és a L'oréal pár újdonsága. A napokban felvettünk róluk egy videót, amit majd hamarosan láthattok a youtube csatornámon is!:)img_5087.JPGNagyon izgatott lettem, mikor megláttam a különböző termékeket, így rögtön kezdeném az elsővel ami nagyon felkeltette a figyelmemet. A Maybelline második Magyarországon is kapható palettája a The Blushed Nudes, aminek az elődje a Nudes volt, de azt sajnos nem volt alkalmam kipróbálni, ezért nincsen köztük viszonyítási alapom. 
A csomagolása letisztult, elegáns, rózsaarany borítást kapott. Ha felnyitjuk a palettát akkor látjuk hogy egy kétvégű ecset tartozik hozzá, amit rendkívül jól lehet használni a festékek felvételéhez. 
Tizenkét rózsás, mályvás árnyalatból áll termék, amik között az elválasztók rendkívül vékonyak, emiatt akarva akaratlanul is egymásba keveredhetnek a színek. Ez nálam mínusz pont. 
Matt, selyemfényű és csillogó színt is tartalmaz a paletta, aminek én nagyon örültem, kicsit számomra olyan mindenes lett ez a termék. Egészen sok fajta színt tartalmaz, amiknek a textúrájuk többféle. Ami egyben pozitív és negatív tulajdonsága, az az hogy nagyon porzanak a festékek, de ennek köszönhetően viszont könnyű őket egymásba satírozni.
Mindenképpen kell alájuk valami jó sminkalap hogy tartósan fennmaradjanak.
Akár egy visszafogottabb, természetesebb, babás vagy vadabb, bulis, éjszakai sminket is el lehet velük készíteni.

Szerintem az ára sem rossz, 4000 Ft-ért kapható a drogériákban.img_5088.JPGMég szerintem mindig hódítanak a Kim Kardashian féle kontúr vonalak, hiába olvasgatom mindenhol hogy már lejárt az idejük, ez hülyeség. A legtöbben még csak most kezdtek belelendülni. Ha ti is szeretnétek természetesebb hatású kontúr vonalakat akkor a Maybelline Contour Stick-et mindenképpen ajánlom nektek. Két árnyalatban kapható a drogériákban és ha szerencsétek van akkor tényleg lesz a polcokon, mert nagyon gyorsan elkapkodják őket. A ceruza egyben kontúr és highlighter stick. Értelemszerűen a sötét fele való a kontúrozáshoz a világos pedig highlighterként funkcionál. 
Finom krémes állaga van a terméknek, könnyű felvinni a bőrre és jól el is lehet dolgozni. Ami nagyon jó hogy a végeredmény az inkább matt hatású lesz és nem fényes, zsíros mint az sok palettánál előfordul.
Praktikai szempontból pedig sok sok plusz pontot adok, mert nem foglal sok helyet a neszesszerben és mind a két szín megtalálható benne ami a kontúr technikához fontos, így nem kell magunkkal cipelni egy hatalmas palettát amiből amúgy is csak ezt a két színt használjuk.
Ára: 2500 Ftimg_5089.JPGAmi nekem kicsit csalódás volt a Maybelline Master Ink fehér tus. Nagyon szerettem volna már egyet beszerezni dupla tusvonalas sminkhez, vagy a fesztiválszezonhoz, de annyira sokat nem fogom tudni használni. Nagyon foltosan fog és nem igazán bírja ha egymásra rétegezzük. Ráadásul pár óra viselés után elkezd repedezni. Úgyhogy a döntés a ti kezetekben akarjátok e vagy sem.
Ára: 2299 Ft

img_5090.JPG

A L'oréál super liner az eddigi legjobb filces tus amit használtam. Ultravékony hegye miatt gyönyörű szép vékony cicás vonalat lehet vele alkotni. Nem foltosodik és gyorsan megszárad. Tartósan fennmarad és még csak nem is repedezik. Erősen pigmentált matt fekete színe van. MUST HAVE komolyan!!!
Az ára is szuper: 2400 Ft

img_5091.JPG

A második MUST HAVE pedig a L'oréal False Lash Wings Sculpt szempillaspirál. A neve egy kicsit nyelvtörő és hosszú de elnézzük neki. A csomagolása nekem elsőre annyira nem jött be, leginkább ez a lilás kékes felső része, de hát természetesen nem a külseje a fontos, hanem hogy megfelelően funkcionál e, és azt kell mondjam igen.
Az applikátora első látásra nagyon furcsa, az egyik oldalon találhatóak csak az apró kefék amik két sávban futnak. Nagyon apró gumis feje van ami miatt minden szempillához elér. Először elképesztően furcsa hogy csak az egyik oldalon vannak sörték, de miután megszokjuk a használatát olyan szép hosszú, dús pillákat varázsol, hogy az hihetetlen. Szépen elválasztja egymástól a szempillákat, nem csomósodik és nem potyog le.
Jó termék, jó áron:4499 Ft

Nektek már megvan valamelyik?:)
Réka

A bejegyzés trackback címe:

https://bnagyreka.blog.hu/api/trackback/id/tr58885162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása