Through My Glasses

L' Oréal újdonságok teszt - szemöldökformázó és highlighter

2017. január 25. - bnagyreka

Sziasztok!

image_6483441_8.JPGMa két olyan termékről fogok nektek beszámolni, amik számomra is teljesen újak voltak, hiszen ezekhez hasonlót még sosem használtam. image_6483441_9.JPGMár egy ideje szemezgettem a folyékony highlighterekkel, éppen ezért nagyon megörültem hogy most tesztelhettem a L' Oréal True Match Highlight-ot.  Összesen két csodaszép árnyalatban kapható Magyarországon, az egyik rose gold, a másik pedig gyönyörű arany. Nálam jelenleg az utóbbi van.image_6483441_6.JPG A csomagolása nagyon szép, nekem kifejezetten tetszik, hogy ugyanolyan színű, mint maga a highlighter, a kupakja pedig ezüst. A tubus adagolója megfelelően van kialakítva ahhoz, hogy éppen elegendő mennyiségű terméket juttassunk az ujjbegyünkre, ha csökkentjük benne a nyomást, akkor visszaszívja a maradékot, így kiküszöbölve azt hogy kifolyjon belőle.img_3276.JPGAlapvetően nem annyira folyékony, így szerintem sokkal könnyebb vele dolgozni, egyszerűbb felvinni az arcélre, amin jól el lehet egyengetni. A finishe gyönyörű, intenzív a színe, de mégis természetes ragyogást nyújt. 
Hidratálóba vagy alapozóba keverve primerként is jól funkcionál. 
A kiszerelése miatt nagyon praktikus utazáshoz, kis helyen is elfér és nem tud összetörni mint egy por állagú highlighter. 
Ha kentek belőle az arccsont felső részéhez, az orrhegyre és a felső ajak felé, gyönyörű kiemelő hatást érhettek el vele.image_6483441_10.JPG

 

A másik termék pedig a Brow Artist Sculpt. Egyszerű, letisztult, praktikus csomagolást kapott, hiszen a kupakján rögtön lehet látni milyen színű a termék. image_6483441_7.JPG

Ez egy szemöldökformázó spirál, nálam a 02-es Brunette árnyalat van, ami tökéletesen illik a szőkés barna hajamhoz. 
Mikor először kinyitottam, kicsit meglepett hogy a formázó kefe mellett egy applikátor is található. Eleinte el sem tudtam képzelni hogy hogyan fogom tudni ezt használni, de elég gyorsan rálehet érezni. Sokszor az a baj ezekkel szemöldök formázókkal, hogy csak azoknak válik be, akiknek alapvetően dús a szemöldökük, hiszen legtöbbjük csak a szálakat festi be, éppen ezért nagyon jó hogy ezen a terméken elhelyezték az applikátort amivel a szálak közötti réseket is ki lehet tölteni. img_3278.JPGMivel kicsit el van ferdítve ez az applikátor, így jól lehet manőverezni a kefével anélkül hogy összekennénk magunkat. Sokkal folyékonyabb a termék, mint amire számítottam, így egy átfestés után is jól befogja a szálakat. Nagyon természetes hatást lehet elérni vele és garantált hogy egész nap a helyén maradnak a szemöldök szálak.

image_6483441_11.JPG

Réka

A bejegyzés trackback címe:

https://bnagyreka.blog.hu/api/trackback/id/tr1612154975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása