Through My Glasses

H&M Ünnepi Kampánya Katy Perryvel

2015. november 19. - bnagyreka

Sziasztok!

Nagyon izgatott lettem, mikor meghallottam hogy a H&M idei karácsonyi kollekcióját Katy Perryvel készíti el.
Mindig is rajongtam az énekesnőért, a dalai inspirációt jelentettek a számomra, mindezek mellett pedig hatalmas egyéniségnek tartom.
A kollekció darabjai egy időben kerülnek bemutatásra. Katy kifejezetten az ehhez elkészített reklámfilmhez írt számot, ami november 23-án debütál, Everyday is a Holiday címmel.

6125_113.jpg
A H&M holiday reklámja az évszak ünneplése. A művésznő először tündérként jelenik meg,majd az életnagyságú mézeskalács emberkétől kezdve, görkorcsolyákra szerelt ajándékokon át hihetetlen karakterekkel találkozik.

6125_115.jpg
 - Nagyon ünnepi hangulatú volt ennek az óriási bábukkal teli világban játszódó reklámnak a készítése Jonas Akerlunddal, és azzal a sok mókás ruhadarabbal, melyek közül a személyes kedvencem az Elfie Selfie pulóver. A H&M-nek nagy szerepe volt a saját stílusom kialakulásában már 13 éves koromtól kezdve, amikor elkezdtem vegyíteni a divatos és megfizethető H&M darabokat a vintage ruhatárammal. Már alig várom, hogy mások is hozzáadhassanak egy kis csillogást a ruhatárukhoz ezzel a varázslatos ünnepi kollekcióval.– mondta Katy Perry.

6125_114.jpg
A kollekció darabjai vegyítik az ünnepi ragyogást, a stílust és a vidámságot. Tartalmaz rúzsvörös ruhát, nyitottujjú szmokingot, és ezen kívül még rengetek darabot, ami tökéletes az ünnephez. Az üzletekben november közepétől lehet megtekinteni ezeket a ruhákat.


Remélem hamarosan én is megnézhetem az új kollekciót, és beszerezhetek belőle pár darabot, hiszen egyik évben sem maradhat el a karácsonyi pulóver. 
Réka

A bejegyzés trackback címe:

https://bnagyreka.blog.hu/api/trackback/id/tr108088480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása