Through My Glasses

Max Factor Voluptouos False Lash Effect szempillaspirál

2016. április 01. - bnagyreka

Sziasztok!

Most egy újabb Max Faktor termékről fogok nektek írni. Nemrég került a kezembe a Voluptouos False Lash Effect szempillaspirál, amivel tökéletes sminket lehet készíteni.
img_20160401_150449.jpgEleinte kicsit féltem a gumis kefétől, de végül nem okozott csalódást. A kiszerelése nagyon tetszik, olyan tavaszias színe van. 
Mivel a bordák és a kefék váltakoznak a spirál fején, így minden egyes szempillát elér és a tövüknél fogva megemeli őket. Elég kétszer áthúznom rajtuk és már is megemelt, teltebb hatást érünk el vele.
A termék formulája tápláló gyöngyöket tartalmaz,  amelyek jobb építhetőséget biztosítanak a pilláknak, ezzel lehetővé teszi hogy még teltebb hatást érjen el. Tehát nagyon nagyon és csak hogy még fokozzam, nagyoooon dúsnak tűnnek tőle a szempillák. Már ezért megéri. img_20160401_150410.jpgMindezek mellett a szempilla emelő kefének kettős hatása van, azaz a hosszabb sertéi átfésülik a pillákat, plusz különválasztja egymástól azokat, a tövüktől a végeikig. 
Sokszor mikor ezt a spirált használom, akkor nem is kenek fel semmit a szemhéjamra hozzá, hiszen anélkül is gyönyörűen kiemeli a szemeket. 
Ha a nap elején felkenem a végére nem potyog le a szemem alá, nem kenődik le, sőt nem kell újra festegetnem.
Tehát ez a szempilla megemelő kefe, mindent tud, amit csak kell az erőteljes hatás és a tágra nyílt tekintet érdekében, amit szerintem mi mindannyian szeretünk. img_20160401_140648.jpgÉn nagy rajongójává váltam, és minden egyes nap ezt használom, amióta csak megkaptam, mindenhova viszem magammal.

Most áprilistól ti is beszerezhetitek drogériákban és hipermarketekben, egészen kedvező áron 4400 Ft-ért!

Nem fog csalódást okozni, én ezt garantálom nektek!:)

Nemsokára újra írok!

Réka

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bnagyreka.blog.hu/api/trackback/id/tr978552536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása